Gå til hovedindhold

Plejeboliger i Distrikt Øst Næstved

Gårdareal med drivhus, flagstænger og aktivitetsvæktøj

I Distrikt Øst er du hjemme – IKKE på et hjem!

Hos os har værdighed og livsglæde stor prioritet – og vi sætter de gode stunder højest på listen! Bedst mulig trivsel og sundhed for dig, er vores overordnede mål!

Det er dit hjem - du bestemmer!

Vi skaber plads, så du kan udfolde dig – og det gælder også dine gæster og pårørende. 

Hvordan foregår det?

Du lejer plejeboligen på samme vilkår som alle andre lejeboliger. Du underskriver en lejekontrakt, og er beskyttet af lejelovens bestemmelser. Det betyder, at det er din egen bolig. Har du en lille hund, en kat eller måske en undulat, kan den sagtens flytte med i plejeboligen. Der skal blot laves klare aftaler om, hvem der sørger for hvad, i forhold til den daglige pasning, dyrlægebesøg, mm.

Personale på plejecentrene døgnet rundt!

Det er en stor omvæltning at flytte sent i livet. Derfor er det vigtigt, at du kan fortsætte med de samme vaner og rutiner som hidtil. Der er personale døgnet rundt omkring vores plejeboliger. De er parate til at give dig den hjælp og omsorg, der er nødvendig for at skabe en tryg og aktiv hverdag. 

Der er frivillige, som gerne vil bidrage!

Vi er også så heldige at have en del frivillige, som meget gerne bidrager til vores aktiviteter.

De kan være ledsagere på ture, hjælpere ved bankospil, læse op af avisen, pynte op til højtider. De kan også være der for dig, hvis du har lyst til en snak på tomandshånd.

Tryghed – det skaber vi i fællesskab!

Vi vil gøre vores bedste for, at din tid i plejeboligen bliver tryg, behagelig, aktiv og underholdende. Vi ved, at det lykkes bedst gennem et tæt samarbejde mellem os, dig og dine pårørende.